Uçarlı İlkokulu
Şırnak İdil Uçarlı Köyü Uçarlı İlkokulu

VİZYON

Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir. Sadece bu kentin değil, Türkiye’nin en başarılı okullarından biri olmaktır.

MİSYON

Bizler, idareci, öğretmen, bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, bütün imkânsızlıklara rağmen, öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için çalışacağız.

Kütüphane Kitap Sayısı :210
Öğretim Şekli :ŞU ANDA OKULUMUZDA İKİLİ ÖĞRETİM YAPILMAKTADIR.SABAH ORTA OKUL ÖĞRENCİLERİ , ÖĞLEDEN SONRA İSE İLKOKUL ÖĞRENCİLERİ EĞİTİM GÖRMEKTEDİR. 14.12.2015

Öğretim Şekli

06:20-16:30 (14.12.2015)

Isınma Şekli

4 DERSLİKLİ YENİ OKULUMUZ FAALİYETE GİRMİŞ OLUP ISINMASI KALORİFER SİSTEMİ TARAFINDAN SAĞLANMAKTADIR, ANASINIFI OKULUN ESKİ BİNASINDA AÇILMIŞ OLUP SOBAYLA ISINMA SAĞLANMAKTADIR.

Uydu İnternet (VSAT)

İidl ilçesine 20 km uzak Şırnak iline 95 km uzaklıktadır